Agenda

30 maart 2024
Veentheater met de productie:
Messen in Hennen
 
In dit stuk, geschreven door David Harrower, zien we drie inwoners van een dorp: een vrouw, haar echtgenoot en een molenaar. Het is zo’n dorp waar de tijd stil lijkt te staan. Komt daar verandering in als de drie elkaar ontmoeten? Veentheater: ‘ We hebben je wat te vertellen! Voorstellingen met inhoud meestal vanuit sociaal maatschappelijk perspectief. Altijd met humor, soms met dans of muziek.
 
Aanvang 20:00 uur.

Entree € 12,50  Vrienden betalen € 10,00.

Wegens omstandigheden doorgeschoven 
naar 12 oktober!

Foto nog niet aanwezig
13 april 2024

Bluesavond

Met een Tribute aan Rory Gallagher door de band Shin-Kicker met o.a. Harry Beishuizen, Harry de Groot en Henk Frey. De muziek van Gallagher laat zich moeilijk beschrijven , is het blues, rock, bluesrock, het is een zeer eigen stijl, doordrenkt met Ierse invloeden. Kortom, zeer dansbare muziek, redelijk uptempo met hier en daar een mooie ballad. Rory is in de Jaren 90 van de vorige eeuw helaas te jong overleden en is nu niet meer zo bekend als hij ooit was. Wij willen proberen om de sfeer van zijn muziek te laten horen, niet als coverband, maar als een tribute aan hem, want hij was een zeer getalenteerde gitarist /songwriter met een unieke stijl en geluid, aldus Harry.

Aanvang 20:00 uur.
Entree  € 12,50  Vrienden betalen € 10,00.

11 mei 2024

Ierse avond

De avond wordt verzorgd door meerdere muzikanten uit het Noorden. Even wat namen:  Drizzle, Mojore, Engelharp en Janny Westervaarder, The Three Sisters, Jiggdolls & Limberjacks, Tunes op de harp en open sessie voor alle aanwezigen.

Kortom… we gaan iets bijzonders doen. Mocht het ook nog eens mooi weer worden dan zitten we met zijn allen op het terras en ontsteken we de kampvuurtjes. Vanwege het volle programma beginnen we om 19:30 uur! 

Entree € 12,50 (vrienden € 10,-.

25 mei 2024
Band Bezerk


De Groningse band Bezerk is opgericht in 2021 en bestaat uit zangeres Myra Wortman, gitarist Niek Poelstra, bassist Ferdinand Rikkers, toetsenist en soundscaper Herbert van Hoogdalem en drummer John Le Grand.  Bezerk laat de grenzen tussen verschillende muziekstijlen vervagen tot een boeiende mix van psychedelische triphop, dansbare reggae, rock en luisterliedjes. Een volledig eigen stijl en de krachtige stem van Myra. Het nieuwe album is opgenomen in de Cultuurwerkplaats BC47.

Aanvang 20:00 uur.
Entree  € 12,50  Vrienden betalen € 10,00.

22 juni 2024
Rosie’s Tunes


Roos Galjaard is een zangeres en gitariste uit Groningen. Ze heeft inmiddels 6 platen op haar naam staan, waaronder met haar band Gather Roses. Momenteel speelt ze alweer meer dan tien jaar met cellist Sebastiaan Wiering (o.a. van Swinder, VENcE, Emmett Tinley). Het eigen werk bestaat uit originele liedjes met invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek. De liedjes gaan over het leven, de liefde, verlangen en hoop. Ze zijn poëtisch, putten uit een dieper vat.  Speciaal voor BC47 komen Roos en Sebastiaan met Rosie’s Tunes om hun liedjes ten gehore te brengen, met invloeden uit Afrika, Ierland en de Groningse klei. Dat wordt een prachtig concert.

Aanvang 20:00 uur.
Entree  € 12,50  Vrienden betalen € 10,00.

Reserveren voor agenda

* Deze velden zijn verplicht