Agenda

16 maart 2024

Toaldag

Met opvoering van Alex Staal en Laurens Schreuder. Ze brengen op hun creatieve wijze vrolijke en aangrijpende luisterliedjes. Ze brengen een keur aan Groningstalige liedjes en vooral de liedjes van Ede Staal, op de manier zoals Ede het bedoeld had. Puur en zonder franje.

We zoeken nog naar aanvulling met Jong Talent vooraf. 
Aanvang 20:00 uur.

Entree € 12,50  Vrienden betalen € 10,00.

30 maart 2024

Is nog een verrassende optreden en presentatie in voorbereiding. Info volgt.

Foto nog niet aanwezig
13 april 2024

Bluesavond

Met een Tribute aan Rory Gallagher door de band Shin-Kicker met o.a. Harry Beishuizen, Harry de Groot en Henk Frey. De muziek van Gallagher laat zich moeilijk beschrijven , is het blues, rock, bluesrock, het is een zeer eigen stijl, doordrenkt met Ierse invloeden. Kortom, zeer dansbare muziek, redelijk uptempo met hier en daar een mooie ballad. Rory is in de Jaren 90 van de vorige eeuw helaas te jong overleden en is nu niet meer zo bekend als hij ooit was. Wij willen proberen om de sfeer van zijn muziek te laten horen, niet als coverband, maar als een tribute aan hem, want hij was een zeer getalenteerde gitarist /songwriter met een unieke stijl en geluid, aldus Harry. Aanvang 20:00 uur.

Entree  € 12,50  Vrienden betalen € 10,00.

11 mei 2024

Ierse avond

De avond wordt verzorgd door meerdere muzikanten uit het Noorden. Even wat namen:  Drizzle, Mojore, Engelharp en Janny Westervaarder, The Three Sisters, Jiggdolls & Limberjacks, Tunes op de harp en open sessie voor alle aanwezigen.

Kortom… we gaan iets bijzonders doen. Mocht het ook nog eens mooi weer worden dan zitten we met zijn allen op het terras en ontsteken we de kampvuurtjes. Vanwege het volle programma beginnen we om 19:30 uur! 

Entree € 12,50 (vrienden € 10,-.

Reserveren voor agenda

* Deze velden zijn verplicht